Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
+-

Hello Lurker! Remove this ad and much more by logging in.


Board running slow? 3175

No Life Club Posts: 3,998 Improvise.
Board running slow?
« on: December 23, 2008, 03:06:34 AM »
Is the board running slow now or is it my computer?



[
Zombie Apprentice Posts: 13,385 Sing, Michael, sing. On the route of the 19 Bus!
Re: Board running slow?
« Reply #1 on: December 23, 2008, 03:12:27 AM »
Seems OK to me!

Absolutely No Life Club Posts: 6,572
Re: Board running slow?
« Reply #2 on: December 23, 2008, 03:32:48 AM »
It is running slow for me too..  :(

B
Admin Team Absolute Zombie Club Posts: 23,281
Re: Board running slow?
« Reply #3 on: December 23, 2008, 03:39:02 AM »
It's been maddeningly slow for me all afternoon. Was fine yesterday, but today...... :twak:

In order to be certain of having the right tool for every job.........one must first acquire a lot of tools
No Life Club Posts: 2,569
Re: Board running slow?
« Reply #4 on: December 23, 2008, 03:44:08 AM »
Been kind of slow for the past few hours.
Zombie Apprentice Posts: 13,385 Sing, Michael, sing. On the route of the 19 Bus!
Re: Board running slow?
« Reply #5 on: December 23, 2008, 03:50:22 AM »
Looks like I'm the lucky one tonight then! :tu:

Head Turd Polisher Administrator Just Bananas Posts: 60,616 Optimum instrumentum est inter aures
Re: Board running slow?
« Reply #6 on: December 23, 2008, 03:55:59 AM »
We are scheduled to move to a new server on New Year's Eve, so while everyone is out celebrating, the site may go down for a little while.  That should fix any of the slowdowns we've been having lately.

Def

No Life Club Posts: 1,458 4x4 since '74
Re: Board running slow?
« Reply #7 on: December 23, 2008, 04:11:25 AM »
Super slow now.   Was faster earlier this evening.

Retired engineer, author.

A man with one multitool always knows exactly which to use. A man with many multitools is never quite sure. - parnass
Zombie Apprentice Posts: 13,385 Sing, Michael, sing. On the route of the 19 Bus!
Re: Board running slow?
« Reply #8 on: December 23, 2008, 04:18:43 AM »
oooooh now it's bad. This is the internet's way of telling me it's bedtime.

Night night all!


Chief of the Absolutely No Life Club! Abandon All Hope Ye Who Enter Here... Posts: 43,126 Why haven't you got a Farmer yet!
Re: Board running slow?
« Reply #9 on: December 23, 2008, 07:40:24 AM »
oooooh now it's bad. This is the internet's way of telling me it's bedtime.

Night night all!


:D :D

Give in, buy several Farmer's!!!!!!
Administrator Zombie Apprentice Posts: 11,740 I am geek, hear me code
Re: Board running slow?
« Reply #10 on: December 23, 2008, 09:54:59 AM »
Seems to be one of the adscripts, and not one I'm familiar with... auctionads.com ?

That supposedly displays ads in the grey bar where the search box is although I've never seen any with or without my adblock, turning my adblock on speeds up the site, and doesn't seem to block any of the internal banners.

I'll hack it out temporarily...

Listen to our Metal Radio Show: https://www.mixcloud.com/sexto9
Administrator Zombie Apprentice Posts: 11,740 I am geek, hear me code
Re: Board running slow?
« Reply #11 on: December 23, 2008, 10:21:19 AM »
that was definitely it, now that I cleared that line out, the board is much faster...

Listen to our Metal Radio Show: https://www.mixcloud.com/sexto9
Global Tuffy Absolute Zombie Club Posts: 28,102 Just Awesome! And a Slayer of Polar Bear!
Re: Board running slow?
« Reply #12 on: December 23, 2008, 01:10:52 PM »
Glad it wasn't just me that it was slow for last night.  I gave up in the end as it was just taking too long.

All seems fine now though.

I'm back!!
No Life Club Posts: 4,543 Hello...is this thing on?
Re: Board running slow?
« Reply #13 on: December 23, 2008, 02:10:02 PM »
I don't think i'd really notice if the board slowed down, it's slow enough for me as it is!! :D

Life is like a sandwich...the older it gets the crustier it becomes!
Absolutely No Life Club Posts: 6,572
Re: Board running slow?
« Reply #14 on: December 23, 2008, 04:15:00 PM »
It's back to normal for me, too!

B
Sr. Member Posts: 340
Re: Board running slow?
« Reply #15 on: December 23, 2008, 06:45:50 PM »
It was very slow yesterday, but it's working great now.
No Life Club Posts: 4,504 <*();::::::::;~
Re: Board running slow?
« Reply #16 on: December 23, 2008, 07:48:07 PM »
Whew! I thought it was just me.
Absolutely No Life Club Posts: 5,234
Re: Board running slow?
« Reply #17 on: December 23, 2008, 08:12:24 PM »
Yea it was dragging arse last night.

:like:    :MTO:
Administrator Zombie Apprentice Posts: 11,740 I am geek, hear me code
Re: Board running slow?
« Reply #18 on: December 23, 2008, 09:12:57 PM »
well like I said, auctionads.com seems to be gone, so it was taking ages to load the page because it got no response from the remote server...

now that it no longer does that query, everything is peachy again.

Listen to our Metal Radio Show: https://www.mixcloud.com/sexto9
Admin Team Absolute Zombie Club Posts: 23,281
Re: Board running slow?
« Reply #19 on: December 24, 2008, 04:12:35 AM »
Thanks Micah!

(You don't seem nearly as worthless as Grant makes you out to be!) ;) :D

In order to be certain of having the right tool for every job.........one must first acquire a lot of tools

 

Donations

Operational Funds

Help us keep the Unworkable working!
Donate with PayPal!
February Goal: $300.00
Due Date: Feb 28
Total Receipts: $227.00
PayPal Fees: $13.99
Net Balance: $213.01
Below Goal: $86.99
Site Currency: USD
71% 
February Donations

Community Links


Powered by EzPortal
© 2018 Defender Web & Tool