Multitool.org
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
+-

Hello Lurker! Remove this ad and much more by logging in.


anyone else notice.... 1346

Absolutely No Life Club Posts: 5,345
anyone else notice....
« on: January 02, 2009, 11:23:53 PM »
Anyone else notice that when you get to the bottom of the page the advertisements are on top of the last postings . The Felinevet ad is actually in the post on top of the last posters thread.  I don't know if it's just my computer or here. I'm running Explorer 8.0.6 beta.

:like:    :MTO:
Absolutely No Life Club Posts: 5,345
Re: anyone else notice....
« Reply #1 on: January 02, 2009, 11:26:59 PM »
Looks to be an explorer issue as Firefox doesn't do it.

hmm interesting

:like:    :MTO:
Chief of the Absolutely No Life Club! Abandon All Hope Ye Who Enter Here... Posts: 43,090 Why haven't you got a Farmer yet!
Re: anyone else notice....
« Reply #2 on: January 02, 2009, 11:28:08 PM »
Well hopefully one of my fellow mods with greater arcane knowledge will chip in and answer this one for you mate :)

Give in, buy several Farmer's!!!!!!
Global Tuffy Absolute Zombie Club Posts: 28,083 Just Awesome! And a Slayer of Polar Bear!
Re: anyone else notice....
« Reply #3 on: January 02, 2009, 11:29:54 PM »
 :oops: should read the thread properly.

Can't say I get that problem. Hopefully Micah can shed some light.
« Last Edit: January 02, 2009, 11:37:43 PM by Benner »

I'm back!!
Administrator Zombie Apprentice Posts: 12,304 I am geek, hear me code
Re: anyone else notice....
« Reply #4 on: January 03, 2009, 01:04:27 AM »
I think you're refering to the ad between 6 and 7th (or 5 and 6th) posts?

also, Explorer 8... beta... kinda says it all... Microsoft can't seem to make a single browser that actually adheres to the standards correctly... that and different things break with each version...
« Last Edit: January 03, 2009, 01:06:32 AM by Whoey »

Listen to our Metal Radio Show: https://www.mixcloud.com/sexto9
Zombie Apprentice Posts: 13,375 Sing, Michael, sing. On the route of the 19 Bus!
Re: anyone else notice....
« Reply #5 on: January 03, 2009, 01:28:29 AM »
Looks to be an explorer issue as Firefox doesn't do it.

hmm interesting

Problem solved - use Firefox ;)


@Whoey - Nothing is more frustrating than internet explorer. The amount of time you spend designing web pages, tweak -> refresh -> tweak - > refresh till everything is just right... and then you try it with i.e. and your tables and iframes are all over the shop. Not just betas either - it happens with final releases.

I seriously considered refusing to support IE users on one of my sites once. But you can't unfortunately.....

[/rant]

Global Moderator He Who Has The Most Nuts, Wins! Posts: 58,851
Re: anyone else notice....
« Reply #6 on: January 03, 2009, 05:11:54 AM »
Yeah the last few releases of IE have seemed very buggy to me :-\ Back in the day when Version 4 came out it was a whole lot better :D

Firefox all the way for me :tu:

 

Donations

Operational Funds

Help us keep the Unworkable working!
Donate with PayPal!
February Goal: $300.00
Due Date: Feb 29
Total Receipts: $308.00
PayPal Fees: $18.89
Net Balance: $289.11
Below Goal: $10.89
Site Currency: USD
96% 
February Donations

Community Links


Powered by EzPortal
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines
Page created in 0.035 seconds with 33 queries.
© 2018 Defender Web & Tool