Multitool.org Forum
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
+-

Hello Lurker! Remove this ad and much more by logging in.


Problem with Forum Loading? 296

No Life Club Posts: 3,209
Problem with Forum Loading?
« on: December 22, 2021, 01:19:12 PM »
Has anyone had any issues with the forum loading? It said that some framework has to be installed. I had to access the forum from Google.

I knew my wife was a keeper when she transitioned from calling it a knife thingy to a multi-tool.

I might be crazy but it's kept me from going insane- Waylon Jennings
Sr. Member Posts: 358 Galaxy-hopping garbage-man
Re: Problem with Forum Loading?
« Reply #1 on: December 22, 2021, 01:21:10 PM »
Looks fine here, on Firefox 95.0.2 64-bit.
Have you tried clearing your internet history, cookies, temp files and all the other associated gubbins?
Global Moderator Just Bananas Posts: 73,639
Re: Problem with Forum Loading?
« Reply #2 on: December 22, 2021, 05:33:51 PM »
Not had any trouble recently :think: Try what Tasky mentioned above and see if that helps :salute:

Let us know if that worked :tu:
Administrator Zombie Apprentice Posts: 12,610 I am geek, hear me code
Re: Problem with Forum Loading?
« Reply #3 on: December 25, 2021, 11:45:13 AM »
There was an issue with the main site, forum runs separate.

Sorted now.

Happy holidays!

Listen to our Metal Radio Show: https://www.mixcloud.com/sexto9

 

Donations

Operational Funds

Help us keep the Unworkable working!
Donate with PayPal!
May Goal: $300.00
Due Date: May 31
Total Receipts: $262.88
PayPal Fees: $15.22
Net Balance: $247.66
Below Goal: $52.34
Site Currency: USD
83% 
May Donations

Community Links


Powered by EzPortal
SMF 2.0.18 | SMF © 2020, Simple Machines
Page created in 0.039 seconds with 40 queries.
© 2018 Defender Web & Tool