Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
+-

Hello Lurker! Remove this ad and much more by logging in.


Internet Explorer not opening threads 1675

No Life Club Posts: 3,998 Improvise.
Internet Explorer not opening threads
« on: September 18, 2009, 01:59:35 AM »
I tried to click on the "So this guy is an expert?" thread in the LM forum and I get an internet explorer error and the page doesn't load..what's up?



[
Zombie Apprentice Posts: 13,385 Sing, Michael, sing. On the route of the 19 Bus!
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #1 on: September 18, 2009, 02:01:57 AM »
Even now, or was it just a temporary thing?

I ask that because, I've had that happen a number of times in the last couple of days (although I'm using Firefox). You just get a blank page?

No Life Club Posts: 4,236 I just don't know what went wrong.
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #2 on: September 18, 2009, 02:02:39 AM »
I just started getting error messages on random pages... but using a school computer. This has never happened before. :D

Got those frog legs.
Global Moderator Zombie Apprentice Posts: 12,152 North American Meetup: May13-15 2011
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #3 on: September 18, 2009, 02:23:18 AM »
If you reload several times it clears.  It seems to be related to links in the threads.  Maybe youtube, maybe more...

No Life Club Posts: 4,504 <*();::::::::;~
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #4 on: September 18, 2009, 02:24:36 AM »
Whew, I thought it was just me. I've been having problems all day!!
Admin Team Absolute Zombie Club Posts: 23,281
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #5 on: September 18, 2009, 02:50:11 AM »
Just happened to me. :( I'm on Explorer, and got an alarm when trying to open a thread.

In order to be certain of having the right tool for every job.........one must first acquire a lot of tools
No Life Club Posts: 4,597 no nacimos con miedo...
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #6 on: September 18, 2009, 02:54:26 AM »
"maybe" the problem IS internet explorer :think: :D :D

isnt internet explorer death or something?

A
Admin Team Absolute Zombie Club Posts: 23,281
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #7 on: September 18, 2009, 04:47:15 AM »
I tried to click on the "So this guy is an expert?" thread in the LM forum and I get an internet explorer error and the page doesn't load..what's up?


Okay, same problem, same thread. I'm wondering if it is a YouTube thing, like Mr W said.

In order to be certain of having the right tool for every job.........one must first acquire a lot of tools
Administrator Zombie Apprentice Posts: 11,732 I am geek, hear me code
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #8 on: September 18, 2009, 10:57:36 AM »
need more info...

What version of IE (help > about)

Does it happen on other threads with embedded youtube videos such as the "now listening to"

I have my suspicions that IE7 doesn't like the lightbox mod, but I thought that issue was only related to SMF2beta, which we aren't running...

I have a different mod that supposedly is better than the lightbox mod... maybe I should switch, and see if one of you can give me feedback...

Listen to our Metal Radio Show: https://www.mixcloud.com/sexto9
Newbie Posts: 38
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #9 on: September 18, 2009, 11:41:50 AM »

I gave up on IE quite a while ago and so moved onto Mozilla Firefox, which in my opinion is far superior in speed and functionality.....  I now only use Google Chrome as my browser... never get failed paged, error messages or incompatibility issues.... it's excellent - highly recommended!

http://www.google.com/chrome

.
Global Tuffy Absolute Zombie Club Posts: 28,102 Just Awesome! And a Slayer of Polar Bear!
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #10 on: September 18, 2009, 12:28:21 PM »
I had problems all day yesterday, but none today.

I'm back!!
No Life Club Posts: 4,333 Avatar removed by request
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #11 on: September 18, 2009, 12:48:14 PM »

I gave up on IE quite a while ago and so moved onto Mozilla Firefox, which in my opinion is far superior in speed and functionality.....  I now only use Google Chrome as my browser... never get failed paged, error messages or incompatibility issues.... it's excellent - highly recommended!

http://www.google.com/chrome

Just wait a cotton picking minute  :D

I would almost agree except today I try to log into my bank and it showed your browser doesn't support it  :think: hmmm maybe I should reboot,but yes I run chrome for ages now and this is the only hicup so far  :salute:


[edit]oh and my saved thumbnails are different today too,what's going on chrome   :pok:  :twak: :think:
« Last Edit: September 18, 2009, 12:51:38 PM by JohnM »
Global Tuffy Absolute Zombie Club Posts: 28,102 Just Awesome! And a Slayer of Polar Bear!
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #12 on: September 18, 2009, 01:15:25 PM »
OK I take that back.  I'm running IE and each time I click on a thread with a youtube vid on it I just get a blank screen with "Done with errors" down the bottom.

I'm back!!
Administrator Zombie Apprentice Posts: 11,732 I am geek, hear me code
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #13 on: September 18, 2009, 06:11:23 PM »
looks like the lightbox mod was causing these issues... now have a similar mod installed that imho might even be better...

Listen to our Metal Radio Show: https://www.mixcloud.com/sexto9
No Life Club Posts: 3,998 Improvise.
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #14 on: September 18, 2009, 10:18:40 PM »
looks like the lightbox mod was causing these issues... now have a similar mod installed that imho might even be better...

Everything is working fine now :tu:

[
No Life Club Posts: 4,236 I just don't know what went wrong.
Re: Internet Explorer not opening threads
« Reply #15 on: September 22, 2009, 05:31:14 PM »
looks like the lightbox mod was causing these issues... now have a similar mod installed that imho might even be better...

Everything is working fine now :tu:

Huzzah!

Got those frog legs.

 

Donations

Operational Funds

Help us keep the Unworkable working!
Donate with PayPal!
February Goal: $300.00
Due Date: Feb 28
Total Receipts: $136.00
PayPal Fees: $9.09
Net Balance: $126.91
Below Goal: $173.09
Site Currency: USD
42% 
February Donations

Community Links


Powered by EzPortal
© 2018 Defender Web & Tool